Kritisk IT-infrastruktur som managed services

Novian Technologies sikrer at kundens IT-infrastruktur brukes på en sikker og effektiv måte gjennom opprettelse, utvikling og forvaltning av kritisk IT-infrastruktur.

Mer

Kryptografiske nøkkellager

Ettersom flere og flere aktiviteter flytter seg inn i det digitale rommet, er det fortsatt avgjørende for organisasjoner å forbli sikre og pålitelige.

Mange organisasjoner bruker kryptografiske nøkler for å generere unik kode for å beskytte IP-adresser, sensitiv forretningsinformasjon og økonomiske transaksjoner.

Det er en innovativ, mer praktisk, raskere og mer pålitelig måte å generere unike tilkoblinger på enn smartkort. I tillegg tillater kryptografiske nøkkellagre at betydelig flere operasjoner utføres samtidig enn tidligere smartkortteknologier.

Kryptografiske nøkkellagre er relevante når det er behov for:

  • beskyttelse mot forfalskning;
  • beskyttelse mot eksterne angrep som forsøker å skanne etter gjentakelser og bryte seg inn ved å skanne tilbakevendende energiforbruk;
  • programvaremiljøbeskyttelse for kryptografiske applikasjoner;
  • beskyttelse av programvare mot skanning og opptak av tredjepartsprogrammer;
  • tilfeldig generering av autentiske nøkler i sanntid;
  • støtte og sikkerhet for alle kryptografiske operasjoner (signering, kryptering, osv.).

Novian Technologies gir råd om anskaffelse og integrasjon av kryptografiske nøkkeldepoter, integrering av depoter i kundeprogramvareløsninger, eller implementering av dem i design og utvikling av programvareløsninger.