Kritisk IT-infrastruktur som managed services

Novian Technologies sikrer at kundens IT-infrastruktur brukes på en sikker og effektiv måte gjennom opprettelse, utvikling og forvaltning av kritisk IT-infrastruktur.

Mer

Zissor

Zissor er et norsk selskap som i løpet av 20 år har blitt en verdensledende leverandør av medieovervåkingsløsninger og verdensledende løsninger for digitisering og medieovervåking.

Tjenestene brukes av biblioteker, arkivinstitusjoner og forlag. Mer enn en million avis- og magasinsider digitiseres hver uke med Zissors løsninger.

Zissor, som ble en del av Novian gruppen i 2019, er en kjent leverandør av medieovervåkingsløsninger.

Programvaren muliggjør fullstendig klargjøring av presseklipp med automatisert søk og segmentering av artikler samt fleksibel distribusjon.

Løsninger som selskapet har utviklet driver også en rekke mediedigitiseringsprosjekter, og i 2020 utvidet Zissor sin portefølje med programvare-, og IT-infrastrukturtjenester og -løsninger til andre selskaper i Novian gruppen.

Selskapets hovedprodukter er «Zissor Media Monitoring Software», som brukes av de store medieovervåkings selskapene, og «Zissor Archive Digitization Software», som brukes av biblioteker, arkivinstitusjoner og forlag som ønsker å digitisere arkivene sine for bevaring og for å gjøre dem tilgjengelige og søkbare.

Zissor i dag skaper verdi for bedrifter ved å tilby medieovervåking og digitiseringsløsninger og ved å konvertere eksisterende innhold til de nødvendige formatene.

For medieovervåkings selskaper tilbyr Zissor en komplett arbeidsflyt for å finne og produsere presseklipp og nyhetssaker med avansert datafangst, inkludert automatisert artikkelsegmentering, automatisert søk for å finne relevante artikler, automatisk artikkelklipp og fleksibel distribusjon.

«Vi kobler den analoge og digitale verdenen for å gi kundene våre et godt innhold. Vi deler kunnskap om hvordan vi åpner de digitale skattene som finnes i historiske arkiver og tilgjengeliggjør de for nye muligheter.»

Artūras Milašauskas Zissor daglig leder

Kompetanser

Zissor jobber med en rekke medieovervåkings selskaper, arkiver og biblioteker.

Mulighetene til programvare for medieovervåking inkluderer en rekke formater, både når det gjelder informasjonen som behandles – fra PDF-er og nettsteder til radio og TV – og når det gjelder utsendelse av informasjon som en PDF eller i XML med metadata.

Et komplett spekter av tjenester tilbys også for digitisering av avis- og magasinarkiv. For å tilby denne muligheten jobber Zissor sammen med partnere som skanner mikrofilmer og papirdokumenter. Selskapet har behandlet millioner av sider for arkiver av ulike typer.

Hoved Novian medieovervåkings og digitiserings kompetanser og evner:

Effektive IT-løsninger og tjenester

Teknologi for dine formål

Kontakt oss

Vi jobber sammen

Våre partnere

Kunnskapskapital

Medieovervåkning

Zissor programvare for medieovervåkning

Digitisering av arkiv

Zissor programvare for digitisering av arkiv

Konvertering av PDF til tekst

Zissor programvare for konvertering av PDF til tekst

Historie

Hovedhendelser

2000

Zissor startet arbeid

2019

Novian kjøpte Zissor

Zissor

Team

Arturas_Milasauskas
Artūras Milašauskas

Zissor Daglig leder

Tor_Arve_Vartdal
Tor Arve Vartdal

Zissor visepresident

Arturas_Milasauskas
Artūras Milašauskas

Zissor Daglig leder

Tor_Arve_Vartdal
Tor Arve Vartdal

Zissor visepresident