Kritisk IT-infrastruktur som managed services

Novian Technologies sikrer at kundens IT-infrastruktur brukes på en sikker og effektiv måte gjennom opprettelse, utvikling og forvaltning av kritisk IT-infrastruktur.

Mer

Service for skytjenester

I dag kan bedrifter og offentlige organisasjoner bruke tjenestene til skytjenesteleverandører uten å ha etablert sin egen IT-infrastruktur eller flytte den til tjenesteleverandørens datasentre.

Vi tilbyr konsultasjoner til organisasjoner, som har flyttet IT-infrastrukturen sin til datasentre til private eller offentlige skytjenesteleverandører - når de velger skytjenester og hjelper dem med å finne en rasjonell løsning som oppfyller internasjonale sikkerhetsstandarder.

Vi tilbyr også profesjonelle overvåkings- og vedlikeholdstjenester for organisasjoner eller individuelle prosjekter. Vi utfører full infrastruktur-overvåking, vedlikehold og service og optimerer system ytelse og ressursutnyttelse.

Ettersom forretningsbehov eller miljøfaktorer er i stadig endring, gir vi anbefalinger for fortsatt bruk av skytjenester.

Vi leverer migreringstjenester: vi flytter infrastrukturen til den valgte skytjenesteleverandøren, samt hjelper til med å flytte infrastrukturen fra en tjenesteleverandør til en annen.