Kritisk IT-infrastruktur som managed services

Novian Technologies sikrer at kundens IT-infrastruktur brukes på en sikker og effektiv måte gjennom opprettelse, utvikling og forvaltning av kritisk IT-infrastruktur.

Mer

Microsoft Power Platform

I digitaliseringens tid, ettersom datamengden generert av bedrifter og organisasjoner fortsetter å vokse, kan analysen skape konkrete verdier. 

Tidligere ble data analysert, programmer ble utviklet eller prosesser ble automatisert av IT-avdelinger eller tjenesteutviklere. Dette krevde å definere behov og mål, sende dem til IT-avdelingen og til slutt vente på at rapportene skulle opprettes. 

Det er tidkrevende og kostbart med eksterne ressurser. En ny løsning er vanligvis nødvendig umiddelbart, så en lang ventetid kan føre til en nedgang i andre prosesser. 

Microsoft Power Platform som tilbyr en løsning i denne situasjonen, omfatter tre produkter: Power BI, Power Apps og Power Automate. 

Løsninger laget med disse teknologiene gjør det enkelt å administrere, navigere, bygge, automatisere og analysere data og kan integreres med Microsoft eller andre markedsaktørløsninger (forretningsstyringssystemer, produksjonssystemer, andre programmer). 

Dessuten tillater Power Platform-teknologiene selskaper og institusjoner å "demokratisere" data slik at selskapets digitale informasjons transformasjons fordel kan nås av en bruker uten programmeringskunnskap. På denne måten tillater det de fleste brukere å opprette, automatisere eller analysere data. 

Power Apps

Dette er en plattform som krever minimal programmeringskunnskap som gjør det mulig for brukere å lage applikasjoner raskt. 

Programmer utviklet med Power Apps gjør det mulig å digitalisere og automatisere ulike forretningsadministrasjons-, forsyningskjede- og produksjonsprosesser. De har et fleksibelt design og kan kjøre jevnt i en nettleser eller på mobile enheter og kan enkelt tilpasses endrede forretningsbehov. 

Power Automate 

Tidligere var dette produktet kjent som «Microsoft Flow». Det lar deg automatisere forretningsprosessen og beskrive den med en logisk sekvens av handlinger. Sekvensen av handlinger kan utføre operasjoner med Microsoft eller andre programmer, og dermed unngå repeterende oppgaver og spare tid, samt penger. Dessuten krever disse hurtigutviklende prosessene ikke spesiell programmeringskunnskap. 

Power BI 

Dette er et kraftig forretningsanalyseverktøy som lar deg enkelt koble til ulike og forskjellige leverandørdatakilder, lage klare rapporter og interaktive forretningsanalyseark. 

Dermed får du forretningsinnsikt for kvalitetsbeslutninger støttet av data og analyse. Riktige og betimelige beslutninger kan forbedre selskapets driftseffektivitet, konkurransefortrinn og gjøre det mulig å reagere raskere på det stadig skiftende konkurransemiljøet.