Kritisk IT-infrastruktur som managed services

Novian Technologies sikrer at kundens IT-infrastruktur brukes på en sikker og effektiv måte gjennom opprettelse, utvikling og forvaltning av kritisk IT-infrastruktur.

Mer

Elsis PRO medlem i Litauens forening for kunstig intelligens

Nyheter
2022 / 03 / 31
< 1 MIN. LESING

Elsis PRO, et av Novian gruppens programmeringsselskap, har sluttet seg til Litauens forening for kunstig intelligens og ble medlem  i februar 2022.

Litauens forening for kunstig intelligens, som har vært i drift siden 2019, forener landets IT-selskaper, universiteter og fagfolk. Organisasjonen søker å styrke verdien av kunstig intelligens, dens innflytelse og muligheter for bruk på offentlige områder som utdanning, kultur, helsevesen, miljøvern, sikkerhet.

«Kunstig intelligens blir stadig mer brukt i praksis og er spesielt relevant i utviklingen av komplekse IT-løsninger. Vi streber etter å gi kundene det høyeste servicenivået, så vi tror at dette medlemskapet vil tillate oss å integrere oss tettere i økosystemet for kunstig intelligens og tilby enda mer avanserte løsninger til markedet», sier Rimvydas Jančiauskas, administrerende direktør i Elsis PRO.

Elsis PRO spesialiserer seg på naturlig språkbehandling, prediksjon og andre oppgaver ved bruk av kunstig intelligens.

Ifølge Arūnas Ungulaitis, avdelingsleder for innovasjon, bruker Elsis PRO kunstig intelligens for å lage løsninger innen luftfart, forsvar og andre områder. Selskapet deltar i forsknings- og eksperimentelle aktiviteter (FoU), der kunstig intelligens brukes i økende grad i samarbeid med Litauens forskere.

Elsis PRO, som har vært i drift siden 2004, utvikler programvareløsninger for offentlig forvaltning, finans og skatt, helsevesen, utdanning, forsvar og sikkerhetssektoren. I oktober, 2021 ble Elsis PRO med i Novian gruppen for programmering og IT-infrastrukturtjenester.

Effektive IT-løsninger og tjenester

Teknologi for dine formål

Kontakt oss