Kritisk IT-infrastruktur som managed services

Novian Technologies sikrer at kundens IT-infrastruktur brukes på en sikker og effektiv måte gjennom opprettelse, utvikling og forvaltning av kritisk IT-infrastruktur.

Mer

Novian Technologies blir gullmedlem i det Norsk-Litauiske Handelskammer

Nyheter
2021 / 12 / 09
< 1 MIN. LESING

Novian Technologies, som utvider sine IT-tjenester i det norske markedet, har sluttet seg til Norsk-Litauisk Handelskammer (NLCC). Høsten 2021 ble Novian Technologies et gullmedlem i NLCC-fellesskapet.

«Å ekspandere i det skandinaviske markedet er et av de viktigste målene til Novian gruppen. Vi tror at vår erfaring med gjennomføring av IT-prosjekter innen næringsliv og offentlig sektor, kan være relevant for norske selskaper. Vårt medlemskap i denne organisasjonen vil gjøre at vi kan bli enda bedre kjent med regionen», sa Gytis Umantas, Novian Technologies dagligleder.

Det norske markedet betjenes allerede av Zissor, en etablert leverandør av medieovervåkingsløsninger, som ble med i Novian gruppen i 2019. Etter å ha utvidet tjenesteporteføljen, selger Zissor nå også programvareutvikling og IT-infrastrukturtjenester og løsninger fra andre selskaper i Novian gruppen.

NLCC er en ideell organisasjon etablert i 2009 med mål om å legge til rette for utvikling av bilaterale forretningsforbindelser gjennom handels- og investeringsvennlige forhold. Organisasjonen forener i dag mer enn 100 organisasjoner i Litauen og Norge.

«Vi er veldig glade og gratulerer IT-selskapet Novian Technologies – et nytt medlem av det Norsk-Litauiske Handelskammeret – med å ha blitt gullmedlem i NLCC. Hvert selskap beriker organisasjonen vår med sin forretningserfaring, verdifulle innsikt og en frisk tilnærming. Vi er stolte over at NLCC samler selskaper fra ulike sektorer, slik at selskaper praktisk talt kan oppleve fordelene ved et bredt nettverk av forretningskontakter både i Litauen og Norge, sier Vilma Bružienė, leder av Ergolain gruppen av selskaper og nestleder i NLCC styret.

Effektive IT-løsninger og tjenester

Teknologi for dine formål

Kontakt oss